Grand cafe | Partycentrum

Dansen

Bij De Vriendschap

Waar de deur altijd voor u open staat en waar u ontvangen wordt met Brabantse gastvrijheid! Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt!

Vrije dansavonden

Tijdens de vrije dansavonden is iedereen welkom om een dansje te wagen. Onder leiding van een dansleraar en dj worden er danslessen gegeven voor zowel beginners als gevorderden.

Hiervoor kun je elke 2e zaterdag* van de maand bij ons terecht en de entree is geheel gratis!

*Bekijk onze agenda voor eventueel afwijkingen

Stijldansen

Elke maandag- en woensdagavond zijn er stijldanslessen voor beginners of gevorderden. Professioneel begeleid door een dansleraar van STEP2DANCE leert u alle ins & outs van het vak.

Ook voor privélessen bent u aan het juiste adres. Hierin zijn veel mogelijkheden die u zelf kunt afspreken met uw begeleider van STEP2DANCE.

Voor meer informatie over de cursus, reguliere of privé lessen kunt u contact opnemen met Anton van Padua via 06-53364414 of naar a.vanpadua@home.nl

Zumba

Elke woensdagavond zijn er lessen zumba te volgen. Een professionele lerares van Danscentrum Eindhoven geeft deze avonden een gevarieerde les waar beginners en gevorderden beide op hun plek zijn.

Met een 10-rittenkaart kunt u 10 keer meedoen met deze vrolijke zumbalessen. Kunt u een avond niet? Geen probleem, want dan komt u gewoon de volgende keer weer! U beslist tenslotte zelf op welke 10 avonden u mee wilt doen.

De prijs van een 10-rittenkaart bedraagt slechts €65,- en een proefles is gratis. Hiervoor kunt u gewoon bij ons binnenlopen op woensdagavond.