Grand cafe | Partycentrum

Zalen

Bij De Vriendschap

Waar de deur altijd voor u open staat en waar u ontvangen wordt met Brabantse gastvrijheid! Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt!

Iets te vieren? Bij onze verschillende zalen is alles mogelijk! Van een hapje en drankje voor 10 personen tot volledig verzorgde buffetten voor 300 gasten, alles is mogelijk. De verschillende zalen kunnen los of in combinatie met elkaar ingezet worden voor alles wat u maar kunt wensen. Vergaderingen, bruiloften, afscheidsviering of rouwdienst, verjaardagen, personeelsfeesten, jubileums, familiedagen, etc.

Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. Informatie over de verschillende zalen vindt u hieronder.

Grand Café

Het grand café is een mooie plek om te zitten, of u nu met een grote groep iets wilt komen drinken, of gewoon een rustplek zoekt tijdens uw fietstocht. Ook is dit de perfecte plek voor lekkere lunch of heerlijk diner.

Danszaal

Een mooie grote zaal die veel mogelijkheden biedt voor grotere groepen. De danszaal is geschikt voor grote feesten en partijen, maar kan ook naar elke gewenste situatie worden ingericht en aangekleed. Zo leent het zich perfect uit voor bijvoorbeeld vergaderingen, koffietafels of bruiloften.

Tuinzaal

De tuinzaal heeft een sfeervolle uitstraling door de prachtige binnentuin. Ideaal voor onder andere een ambachtelijke barbecue met familie, vrienden of collega’s. Ook voor feesten met kleinere groepen is dit dé perfecte zaal met een schitterend uitzicht.